2
Košarka

Vlade Djurovic (FOTO: Starsport)

‘DA JE JOKIĆ IGRAO, MI BI OSVOJILI’: Da li delite stav našeg legendarnog trenera?

Objavljeno: 11.09.23 u 14:52

Iskusni stručnjak izneo je svoj stav.

Srbija je u finalu Svetskog prvenstva poražena od reprezentacije Nemačke. Uprkos brojnim otkazima, selektor Kari Pešić je uspeo da sklopi tim od igrača koji su se odazvali, te ode do samog kraja Mundobasketa. Iskusni Vlade Đurović izneo je svoj stav o izostanku Nikole Jokića:

from left Bogdan Bogdanovic, Filip Petrusev, Dejan Davidovac, Aleksa Avramovic, Nikola Milutinov, Dusan Ristic, Stefan Jovic and Nikola Jovic during the FIBA World Cup 2023 Quarter-Finals match between Srbija and Litvanija at Mall of Asia on September 05, 2023 in Manila, Philippines. (Photo by Starsport.rs ©)

‘Ja sam čuo mnoge, pa čak i moje kolege koji kažu da igramo bolje bez Jokića. Hajde da mislimo teoretski da se Jokić juče pojavio samo u drugom poluvremenu, mi bi dobili utakmicu. To je najbolji igrač sveta. Drugo, imamo malog Topića, imamo Pokuševskog koji nije bio ovde, nije bio Micić, nije bio Kalinić..’ – rekao je Đurović za Tanjug.

8
11

2 Komentara

  1. Izvinite , da bi neko bio legendarni trener mora da ostvari mnoge medalje kao Pesic.
    Ovaj je samoProglaseni trener…

    0
    0
    Odgovori
  2. Vise ga ne treba zvati u reprezentaciju. Bio je i Novicki i uvek je bio u reprezetaciji , Jokica vise nikad ne treba zvati u reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter