7
Košarka

Milorad Dodik Srbija - Velika Britanija, kvalifikacije za svetsko prvenstvo FIBA 27 - Feb - 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

VUČIĆ VIŠE NE TREBA DA POMAŽE PARTIZANU: Dodik se oglasio povodom skandiranja predsedniku Srbije!

Objavljeno: 10.09.23 u 14:06

Oglasio se i Dodik.

Partizan nastupa na turniru u Republici srpskog koji se igra povodom 50 godina postojanja Igokee. Sam turnir prolazi u najboljem redu, ali je prvom čoveku te regije, Miloradu Dodiku, zasmetalo je pogrdno skandiranje predsedniku Srbije.

„Fenomenalan košarkaški spektakl priređen je večeras u Banjaluci na zadovoljstvo svih ljubitelja košarke, a prenos iz Banjaluke išao je u Rusiju, Tursku, Izrael i zemlje regije. Međutim, ovaj košarkaški spektakl poremetila je grupa navijača koja je neprimjereno skandirala predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Znam koliko je on do sada pomagao Partizanu, ali nakon ovakvog ponašanja navijača, nisam siguran da treba i dalje da pomaže taj klub.
Poznato je koliko volim košarku, ali večeras sam napustio utakmicu zbog neprimjerenog skandiranja navijača.“ 

Crno-beli su za sada ne poraženi u pripremnom periodu, a pobedili su Haopoel, kao i Turk Telekom.

34
54

7 Komentara

  1. Neka povuce iz sportskog drustva Partizan sve svoje ljude i Partizanu ne treba veca pomoc. A ti, poltroncino, bolje da sprovodis odluke Skupstine RS nego sto istu ponizavas na svakom koraku. Jer: „Dok se secamo boraca, Republike Srpske tvoraca, neki su u te dane, za sve pare, svercovali naftu i cigare“! Sram te bilo, burle!

    4
    0
    Odgovori
  2. Volja naroda tj ogorcenost naroda je dovelo do toga da i na sportskim manifestacijama iskazuju svoje nezadovoljstvo nad drzavnim rezimom. Zasto Dodiku smeta sto narod tako reaguje, nisu njemu skandirali vec Vucicu !? Nije Vucic pomogao Partizanu iz svog dzepa vec narodnim parama jer pokusava da zapusi usta svima ko zine protiv njega. Na Rajku i u Pioniru niko da zucne protiv rezima, sto se Dodik ne zapita zasto !?

    9
    1
    Odgovori
  3. Gospodine Dodik,nije to novac predsednika Srbije,vec novac gradjana Srbije kojim raspolaze Vlada Republike.Ne daje predsednik svoj novac da tako govoeite….

    13
    0
    Odgovori
  4. A sto se to njega tice?! Trebaju i njemu tako da skandiraju, tu su oni, slicni jean drugom po nacinu vladanja, braca po fotelji!

    10
    0
    Odgovori
    • I on i Vucic su zavrsili politicku skolu na istom mestu i kod istih ucitelja. Briselski djaci. Oba ova lika je zapad doveo na vlast. Isto je bilo i sa Djukanovicem u CG.

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter