0
Košarka

Borisa Simanic Srbija - Juzni Sudan, Svetsko prvenstvo, kosarka 30.8.2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

VEST KOJA ĆE OBRADOVATI ORLOVE: Boriša Simanić se vraća iz Manile zajedno sa reprezentativcima!

Objavljeno: 10.09.23 u 09:41

Svi se nadaju da će oporavak proteći u najboljem redu.

Košarkaška reprezentacija Srbije će se suočiti s reprezentacijom Nemačke u finalnom meču Svetskog prvenstva, koji je zakazan za 14:40. Pre ovog uzbudljivog susreta, stigle su ohrabrujuće vesti u vezi sa Borišom Simanićem.

Podsećamo, Boriša je na utakmici protiv Južnog Sudana doživeo udarac u predelu trupa, zbog čega je hitno prebačen u bolnicu. Kasnije je podvrgnut operaciji, a usled komplikacija je morao da ostane bez bubrega.

Borisa Simanic navijaci poruka podrske transparent during the FIBA World Cup 2023 Quarter-Finals match between Srbija and Litvanija at Mall of Asia on September 05, 2023 in Manila, Philippines. (Photo by Starsport.rs ©)

Planira se da se Simanić vrati u Srbiju zajedno sa ostalim igračima po završetku prvenstva. Predsednik Srbije,AleksandarVučić, najavio je da će se za Borišu organizovati specijalan avion kako bi se olakšao njegov povratak u domovinu.

Ova vest o Simanićevom zdravstvenom stanju nesumnjivo će dodatno motivisati reprezentativce Srbije pred današnje finale protiv Nemačke na Svetskom prvenstvu u Manili.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter