0
Fudbal
Dušan Tadić

Dusan Tadic (FOTO: Starsport)

VELIKI JUBILEJ ZA KAPITENA: Dušan Tadić stao rame uz rame sa velikanima srpskog fudbala!

Objavljeno: 10.09.23 u 22:11

Veliki poduhvat najboljeg igrača Srbije

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, dostigao je značajan i impresivan rezultat u reprezentativnoj karijeri. U meču protiv Litvanije u Kaunasu, Tadić je obukao dres državnog tima po 100. put, čime je postao četvrti igrač koji je dostigao ovu prestižnu cifru.

Na ovoj listi, ispred Tadića su samo tri fudbalera: Savo Milošević (102 nastupa), Dejan Stanković (103 nastupa) i rekorder Branislav Ivanović (105 nastupa).

Tadić je debitovao za reprezentaciju Srbije u decembru 2008. godine, u meču protiv Poljske u Antaliji, a tokom svoje bogate karijere za reprezentaciju ostvario je značajne uspehe i postigao 21 gol.

Ovaj veliki jubilej naglašava Tadićevu vernost i posvećenost dresu reprezentacije Srbije, dok se njegovo ime trajno urezuje u istoriju srpskog fudbala. Kapiten Tadić i dalje će predstavljati ključnog igrača i lidera na terenu dok reprezentacija Srbije nastavlja svoj put ka budućim izazovima.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter