0
Košarka

Bogdan Bogdanovic European championship group B basketball game between Serbia and Germany on 06. September 2015 in Berlin, Germany (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SEĆATE LI SE OVOG MEČA SRBIJE I NEMAČKE: Tada im je Bjelica presudio, a šestorica košarkaša igraju i danas! (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.23 u 10:35

Neka se ishod ponovi!

Košarkaška reprezentacija Srbije sastaće se sa selekcijom Nemačke u finalu ovogodišnjeg Mundobasketa, a taj susret, na programu je od 14.40 časova. Pred ovaj duel, mnogi se prisećaju prethodnih susreta sa Nemačkom, a jedan, zaista čuveni, gledali smo na Evrobasketu 2015. koji je održan u Nemačkoj.

Tada je slavila selekcija Srbije i to pogotkom Nemanje Bjelice za pobedu, a konačan rezultat bio je 68:66. Čak šestorica košarkaša iz tog duela, nastupiće i danas, 8 godina kasnije u finalu Mundobasketa.

Što se tiče Srbije, igraće Nikola Milutinov, koji je te 2015. igrao 3 minuta, kao i Bogdan Bogdanović, koji je na tom duelu postigao 9 poena.

Sa druge strane, četvorica košarkaša Nemačke, nastupiće i danas. U pitanju su Maodo Lo, Nils Gifaj, Johanes Fojtman i Denis Šruder, koji je tada uz Dirka Novickog bio prva violina Nemačke.

Od ostalih košarkaša, tada su za Srbiju igrali gore pomenuti Nemanja Bjelica, zatim Miloš Teodosić, Marko Simonović, Ognjen Kuzmić, Stefan Marković, Nemanja Nedović, Nikola Kalinić, Dragan Milosavljević, Miroslav Raduljica i Zoran Erceg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter