0
Košarka

FOTO: Starsport

POLUVREME U FINALU MUNDOBASKETA: Potpuni egal u sjajnoj utakmici! (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.23 u 15:28

Evo kako stvari stoje nakon 20 minuta.

Košarkaši Srbije danas od 14.40 časova igraju meč finala Mundobasketa protiv Nemačke, a rezultat nakon uvodnih 20 minuta meča jeste 47.47.

Počeli su srpski košarkaši sjajno, ali je na dva minuta od početka meča povredu doživeo Ognjen Dobrić, koji je nagazio na nogu Danijela Tajsa, pa je morao u svlačionicu. Dobar deo prve deonice je prošao u egalu, a sjajni su bili šuteri na obe strane, a naši igrači su postigli dve trojke o tablu.

Druga deonica je počela loše po našu selekciju, jer nismo uspeli da pronađemo adekvatna rešenja u napadu, a veliki broj napada se završavao izgubljenim loptama, ali je lošu seriju prekinuo Bogdan, trojkom za rezultat 30:31.

Videli smo na pet minuta do kraja deonice i sjajno zakucavanje Petruševa iz rolinga, što je izazvalo erupciju u dvorani, a u to vreme se iz svlačionice vratio i Dobrić, a nakon trojke Bogdanovića za četiri poena razlike, bili smo na nestvarnih 70% šuta sa distance. Ipak, malo smo ponovo posustali u finišu poluvremena, a ruku na srce ni sudijske odluke nisu bile baš razumljive, na obe strane.

Najefikasniji u našem dresu bio je upravo Bogdan Bogdanović sa 15 poena, dok je Franc Vagner sa druge strane ubacio poen više.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter