0
Fudbal

Aleksandar Mitrovic during the UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G match between Montenegro and Serbia at City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) DOMINACIJA ORLOVA U KAUNASU: Het-trik Mitrovića za veliku prednost Srbije u Litvaniji! (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.23 u 21:35

Odlična partija našeg tima za sada

Fudbaleri Srbije igraju meč šestog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024 protiv selekcije Litvanije, a rezultat na poluvremenu je 1:3.

Uvodnih desetak minuta meča je proteklo u odmeravanju snaga obe ekipe, ali čak i tada Orlovi su bili dosta konkrentiji. Ipak, dešavale su se greške u odbrani koje su nedopustive.

Bitan trenutak se odigrao u 21. minutu kada je Filip Mladenović uputio precizan centaršut, a Aleksandar Mitrović je glavom sproveo loptu u gol Litvanca.

Svega desetak minuta kasnije ovaj isti tandem uspeva da napravi kombinaciju posle koje Srbija uspeva da duplira prednost i tako stekne odličnu zalihu pred odlazak na pauzu.

U 43. minutu prednost Srbije je otišla na 3:0, pošto je Dušan Tadić uspeo da pronađe Aleksandra Mitrovića koji je uspeo tako da postigne het-trik!

Nažalost u 45. minutu uspevaju Litvanci preko Paulauskasa da stignu do gola koji im sada daje nadu pred nastavak utakmice.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter