0
Domaći fudbal

Petar Gigic (C) Franck Kanoute (L) and Aldo Kalulu (R) during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Javor Ivanjica at stadium FK Partizan (JNA) on August 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETAR GIGIĆ ZA HOTSPORT: ‘Dobar start prvenstva za nas, ali ne smemo da se zavaravamo time!’ (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.23 u 09:00

Što bi se reklo – ‘Ljulja Javore!’

Napadač JavoraPetar Gigić sjajne partije iz prethodne sezone preneo je u ovu. Vodi svoj tim za sada ka mestu u plej-ofu, ali uprkos dobrim partijama, poziva na oprez poučen prošlošću.

‘Dobar start prvenstva za nas, ali ne smemo da se zavaravamo time, prosle godine u ovo vreme posle 6. kola smo imali 11 bodova, i onda imali uzasan pad forme i u narednih 13 utakmica osvojili samo 2 boda. Ostali smo svi na okupu, sto nam je najveca snaga i velika prednost u odnosu na druge klubove. Nadamo se da cemo nastaviti ovako, i biti jedno od iznenadjenja ove sezone.’ – rekao je Gigić te se osvrnuo i na svoja očekivanja na individualnom planu:

‘Imao sam dobru sezonu iza sebe, pokusacu da ova bude jos bolja. Imam ugovor sa Javorom jos 2 godine, ne opterecujem se time, poceo sam sezonu u Javoru, i mislim samo na to da iz utakmice u utakmicu budem sve bolji.’ – dodao je napadač Javora. Na samom kraju, upitan da prokomentariše očekivanja ljudi iz kluba, kao i samih igrača, rekao je:

‘Ima jos mnogo da se igra, predugo je prvenstvo zelimo da budemo bolji nego prosle godine, gde smo u zadnjem kolu izborili opstanak, idemo korak po korak, ako mene pitate ja sam zadovoljan trenutnom pozicijom. Sto se mog licnog plana tice sigurno da prebacim cifru golova i asistencija od prosle godine, gde nisam lose krenuo.’ – zaključio je Petar Gigić.

U dosadašnjem toku Superlige Srbije, Petar Gigić je na šest odigranih utakmica upisao dva pogotka, uz tri asistencije.

Pre dolaska u Javor, Gigić je nastupao za Železničar iz Pančeva, Mačvu, Partizan, Novi Pazar, Ujpešt, OFK Beograd i niški Radnički.

Пласман обезедио Sofascore

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter