0
Fudbal

Stefan Loncar during the UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G match between Montenegro and Serbia at City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CRNOGORCI NAM ZAGORČALI ŽIVOT: Bugarska pala u Podgorici u 97. minutu!

Objavljeno: 10.09.23 u 20:11

Ovo nikako ne odgovara Orlovima

Fudbalske reprezentacije Crne Gore uspela je da pobedi Bugarsku u šestom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 2:1.

Domaćin je bio nešto bolji u prvom poluvremenu, ali dugo ništa nije mogao da pretvori u pogodak, da bi se sve promenilo u samoj završnici.

Baš kao na prošlom meču protiv Litvanije u strelce se upisa stameni štoper Crne Gore, Stefan Savić i to tek u nadoknadi vremena.

Preloman momanat se dogodio u 59. minutu kada je Igor Vujačić zaradio drugi žuti, odnosno crveni, karton čime je domaćin dodatno oslabljen.

Bugari su to mogli da iskoriste u 61. minutu, ali je Mijatović odbranio penal Despodovu.

Ipak, to nije značilo da su gosti rekli sve pošto je Borukov u 79. minutu uspeo da donese izjednačenje gostima i da dodatno zakomplikuje čitavu situaciju.

Uprkos igraču manje Stevan Jovetić u 97. minutu donosi pobedu Crnoj Gori golom u samoj završnici meča.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter