0
Košarka

Borisa Simanic Srbija - Juzni Sudan, Svetsko prvenstvo, kosarka 30.8.2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

BORIŠA SE OGLASIO: Evo šta je Simanić poručio svojim saigračima nakon osvajanja srebra!

Objavljeno: 10.09.23 u 20:33

Njegova podrška je bila veoma važna tokom čitavog toka turnira

Nakon osvajanja srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u košarci, srpski košarkaš Boriša Simanić obratio se svojim saigračima iz reprezentacije rečima podrške i ponosa.

Iako su „orlovi“ poraženi u finalu od nemačkog tima, Simanić je na društvenim mrežama podelio zajedničku fotografiju sa saigračima uz inspirativnu poruku. U svom postu napisao je: „Hvala vam za sve, ponosan sam na vas!!!“

Ova poruka odražava zajedništvo i ponos koji su igrači osećali tokom turnira, uprkos izazovima i teškoćama sa kojima su se suočavali. Simanić je svojim gestom podsetio na važnost timskog duha i podrške među igračima.

Srbija se može ponositi postignutim uspehom na Svetskom prvenstvu i njeni košarkaši su pokazali izvanrednu borbu i posvećenost tokom celog takmičenja. Ova srebrna medalja će ostati trajan deo srpske sportske istorije, a poruka Boriše Simanića podseća nas na vrednosti koje sport donosi – zajedništvo, ponos i podršku.

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter