0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA DOŽIVELA PORAZ NA PRIPREMAMA U ITALIJI: Dinamo Sasari bolji od čete Duška Ivanovića!

Objavljeno: 09.09.23 u 22:45

Loš start za ‘crveno-bele’.

Tim sa Malog Kalemegdana se trenutno nalazi u Italiji gde će odraditi pripreme za narednu sezonu. Košarkaši Crvene zvezde  odigrali su prvi kontrolni susreta i poraženi su od Dinamo Sasarija rezultatom 76:71. Duško Ivanović je na Apenine otišao desetkovan, jer nije moga da računa na Miloša Teodosića, Marka Simonovića, Dejana Davidovca, Majka Tobija, i Jaga Mateusa.

Italijani su bolje otvorili susret i već na startu susreta su došli do dobre prednosti, pokušavali su ‘crveno-beli’ da pariraju protivniku i dođu do eventaulnog prokreta, ali nisu uspeli. U odbrani je bilo jako loše i neorganizovano, pa je protivniku bilo znatno lakše da dođe do poena, dok je u napadu sve delovalo kao improvizacija.

Zvezda je u završnoj četvrtini smanjila zaostatak na svega tri poena, ali je promašivala ono što nije smela, a sa druge strane olako primala poene. Lazić, je uz Hangu, bio jedan od onih koji su imali zapaženu ulogu, s obzirom na to da su njihovim brzim uzastopnim trojkama crveno-beli održavali svoje šanse. Mitrović je takođe bio na nivou zadatka u prvom delu, ali je u završnici promašio važan zicer.

Najefikasniji u timu Duška Ivanovića  bio je Hanga sa 16 postignutih poena, Rokas Giedraitis je ubacio 12, Nemanja Nedović 11 uz 10 Mitrovićevih.

2
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter