0
Fudbal

FOTO: Starsport

STRATEG LITVANACA PRED MEČ SA SRBIJOM: ‘Sutrašnju utakmicu vide kao šansu za rehabilitaciju!’

Objavljeno: 09.09.23 u 19:20

 ‘Ukoliko vežu dve utakmice bez pobede, odmah se pali alarm.’

Selektor reprezentacije Litvanije, Edgaras Jankauskas, izneo je svoja očekivanja pred susret sa selekcijom Srbije. On je rekao da će sutra izaći najopasnije izdanje ‘orlova’.

-U pitanju je takva ekipa da ukoliko veže dve utakmice bez pobede, odmah se pali alarm. Upravo zbog toga mislim da će sutra uveče pred nas da izađe najopasnija verzija srpskog tima – istakao je on.

Takođe, naveo je da u timu Dragana Stojkovića Piksija nešto ne štima u poslednje vreme.

-Nisu slavili na prethodna dva meča što je sigurno signal da nešto ne funkcioniše kako treba. Smatram da oni sutrašnju utakmicu protiv nas vide kao šansu za rehabilitaciju – poručio je Jankauskas.

Podsetimo, Srbija Litvanija igraju sutra u Kaunasu od 20:45 u okviru kvlafikacija Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj. Orlovi’ su do sada ostvarili dve pobede (Crna Gora i upravo Litvanija sa po 2:0), remi protiv Bugarske 1:1 i poraz od Mađarske 2:1 i trenutno su drugi sa 7 bodova.

Sa druge strane Litvanci imaju dva nerešena ishoda (Crna Gora 2:2 i Bugarska 1:1) i dve izgubljene utakmice (Srbija 2:0 i  Mađarska  2:0) i zauzimaju predzadnje mesto sa četiri osvojena boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter