0
Lifestyle

FOTO: SSAB

POČELI SAJMOVI SPORTA U BEOGRADU! (FOTO)

Objavljeno: 09.09.23 u 16:10

Sajam sporta u organizaciji Sportskog saveza Beograda a pod pokroviteljstvom gradskog sekretarijata za sport i omladinu, uspešno je održan u Zemunu, na šetalištu kod Zemunskog keja. Ovo je prvi od 17 sajmova koji će se održati ove godine.

Skup su otvorili Nikola Penić (gradski sekretar za sport i omladinu) i Zoran Borjan (član veća opštine Zemun). Sa predstavnicima velikog broja klubova i građana družili su se i predsednik SSAB Đorđe Pejčić, predsednik OSS Zemun Nikola Bušić, legenda atletike Dane Korica, nekadašnji uspešni odbojkaš a sada koordinator Beogradske asocijacije za školski sport Goran Ivković i drugi.

FOTO: SSAB

Sjajnu ideju sproveli smo u delo. Klubovi iz opština gde se održava Sajam sporta, imaju priliku da besplatno predstave svoje sportove. U nedelju nastavljamo sa Sajmovima sporta, na red dolazi Batajnica – istakao je Nebojša Jevremović, generalni sekretar Sportskog saveza Beograda.

Nikola Penić, gradski sekretar za sport obišao je štandove klubova i pričao sa decom i trenerima.

Lepo je videti decu, koja su obučena u majicama svojih klubova. Vidi se da obožavaju sportove koje treniraju. Grad Beograd se trudi da na razne načine pomogne sport i sportske aktivnosti i tako ćemo raditi i dalje. Jedva čekam naredne Sajmove a to sigurno čekaju i deca iz ostalih beogradskih opština. Na ovakvim skupovima je važno da i roditelji budu tu i dovedu decu koja se još nisu odlučila šta hoće da treniraju – deo je izlaganja Nikole Penića, koji je i sam bio uspešni sportista, atletičar.

Program je odlično vodila Anja Pušković, a učesnici su na početku pozdravili himnu Srbije. Naredni ovakav skup je u nedelju, u dvorištu Osnovne škole „Branko Radičević“ u Batajnici, od 10.00.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter