0
Košarka

FOTO: Twitter/ KK Partizan Mozzart Bet

PARTIZAN TRIJUMFOVAO NAKON DRAME U ZAVRŠNICI: Imali dvocifrenu vrednost, Jaramaz čovek odluke!

Objavljeno: 09.09.23 u 21:55

‘Crno-beli’ se kockali sa već završenim poslom.

Košarkaši Partizana nalaze se u Banja Luci gde će igrati pripremne utakmice za predstojeću sezonu, a turnir se održava povodom 50 godina Igokee. Tim Željka Obradovića je odmerio snage sa Turk Telekomom i ostvario je trijufm rezultatom 75:71, nakon dramatične  završnice susreta.

Šampion AdmiralBet ABA ligi je tokom čitavog susreta bio dominatant, imao kontrolu igre tokom čitavog susreta, a na poluvreme su otšli za prednošću od +16. U nastavku su nastavili istim tempom i poveli sa čak +18, ali su se ‘crno-beli’ previše opustili i umalo da ispuste tu prednost i budu poraženi. Na kraju je Ognjen Jaramaz slobodnim bacanjima doneo pobedu.

Reagovao je ‘Žoc’ tajm-autima i na kraju uspeo da probudi svoju uspavanu četu i dođu do pobede. Najefikasniji je bio Danilo Anđušić sa 15 poena, dok su Alen Smailagić i Tristan Vukčević postigli po 13 poena, a 10 je imao kapiten Kevin Panter. Novajlije u crno-belom dresu su imale šta da pokažu jer su Jaramaz  i Kaminski imali po 7 poena.

U redovima Turk Telekoma, Stiven Inoh je imao 14 poena, 11 Sajbir, a po 10 Ulubaj i Mekdafi.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter