0
Košarka

FOTO: FIBA

KARI PEŠIĆ ISKREN: ‘Emotivan sam sve više i vezan za ekipu!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.23 u 15:50

Ulaskom u finale već su ušli i u istoriju.

Sutra se u Manili igra veliko finale Svetskog prvenstva, a duel počinje od 14:40. Snage će odmeriti selekcije Nemačke i Srbije, a selektor Svetislav Kari Pešić, rekao je:

‘Znate ko igra finale, verovatno niko nije očekivao to, ali ja sam očekivao Nemačku u finalu. Ne zato što su ostale ekipe slabije, nego je Nemačka pokazala najviše, sa nama. Nisu izgubili nijednu utakmicu, imaju perfektno takmičenje. Znam trenera, igrače, najveći kvalitet im je kontinuitet. Imaju fantastičnu ekipu, ako jedna ekipa dobije Ameriku, to je za svako poštovanje, i zahteva se maksimalan pristup u pripremi meča da realizujemo naš plan. U finalu su dve izuzetno jake timske ekipe, zato su i stigli do ovde, oba tima imaju pobednički pristup i sjajnu atmosferu, siguran sam da će biti pravo finale.’ – rekao je Pešić i potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Srbija i igrači su dobro praćeni, skauting postoji, istina da ja bolje poznajem njih, jer stalno sam sa njima, ali više se bavim mojim igračima, da se i mentalno i taktički pripreme, to će biti teška borba. Nemačka je borbena ekipa, kod njih nema predaje.’ – dodao je selektor našeg nacionalnog tima, koji nije skrivao da je veoma emotivan:

‘Emotivno sam sve više vezan za ovu ekipu, sve se bolje poznajemo, ovi momci imaju potrebu da sarađuju i imaju očekivanja od mene’ – zaključio je selektor.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter