4
Fudbal

FOTO: Screenshot

JEDNI TRENIRAJU NA SKORO 40 STEPENI, A DRUGI NA ODMOR: Bogdanović pričao o razlici između košarkaša i fudbalera! (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.23 u 10:33

Rade Bogdanović gostovao je na TV Prva, gde je pričao o košarkašima, ali i fudbalerima Srbije, ali dao je i jednu paralelu između dve ekipe.

– Fudbaleri nemaju taj pristup kao košarkaši. Pa pogledajte samo ovog Aleksu Avramovića iz Partizana. On je letos pre početka priprema reprezentacije trenirao u svom Čačku sa juniorima na 35 stepeni u hali i tako se spremao za početak priprema za ovaj šampionat. Šta su za to vreme radili fudbaleri… Mikonos, Rodos, Maldivi… E to je ta razlika – istakao je Bogdanović, dodao je:

„Vidi se abnormalni respekt prema dresu, individualno je Aleksa radio mesec dana, i iza svega stoji ogroman znoj, rad i poštovanje prema selektoru i državi.“

10
0

4 Komentara

  1. Jedni rintamo kao konji a drugi baljezgate na RTS za ogroooomneeee pare!
    Sklanjaj govedo sa televizije sa nacionalnom frekvencijom!
    Ja ne znam ko ga više drži tu kad samo kenja kao foka!

    1
    0
    Odgovori
  2. Neki radimo kao konji za običnu crkavicu a ovakvi konji lupetaju nebuloze i za to bivaju debelo plaćeni..
    Pitam se samo ko gura ovo brdsko govedo toliko da je na svim televizijama i ne skida se sa njih..

    1
    0
    Odgovori
  3. Uvek ista prica kad se prave poredjenja sportskih selekcija i pomenu fudbaleri, to je besmisleno i neuporedivo. Kao prvo, stvar vaspitanja, kao drugo, stvar obrazovanja a kao trece, stvar lakse i preterano vece novcane zarade a sve stane u jednu recenicu, stvar sportske kulture ili kulture sporta.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter