0
Fudbal

FOTO: Twitter/@AdsKulubu

BALOTELI OPLEO PO IGRAČIMA ŠTO SU OTIŠLI U SAUDIJSKU ARABIJU: ‘Nisu otišli zbog novca? Pa kako mogu da izgovore tako nešto!?’

Objavljeno: 09.09.23 u 12:51

Ima smisla to što govori.

Nekada proslavljeni italijanski napadač Mario Baloteli govorio je na temu fudbalera koji su ovog leta iz Evrope otišli put Saudijske Arabije.

‘Slušam samo ove fudbalere što su otišli u Saudijsku Arabiju kako pričaju da to nisu uradili zbog novca. Ne znam samo kako mogu da izgovaraju tako nešto. Pa, zbog čega ste onda otišli tamo? Nisam baš siguran da bi završili u Aziji da su dobili isto novca kao i Evropi.’ – rekao je Baloteli i potom dodao:

‘Kristijano je veliki igrač i poštujem njegovo mišljenje, ali ne mislim tako. Veliki broj sjajnih igrača odlazi u Arabiju, kao što su prije nekoliko godina išli u Kinu, a kineska liga nikada nije postala kvalitetna kao Premijer liga. Ja sam tih godina dobijao mnogo novca da odem, ali nisam želio. Uvijek sam htio da budem u Evropi.’ – zaključio je nekada sjajni napadač.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter