0
Fudbal

Fudbal UEFA Europa League season 2017-2018, First qualifying round 1st leg Crvena Zvezda v Floriana (Malta) from left Uros Racic Abraham Frimpong Richmond Boakye Nemanja Milic and Damien Le Tallec Beograd, 29.06.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVEZDA, PA PET GODINA KASNIJE – VIJETNAM: Bivši fudbaler crveno-belih na zalasku karijere!

Objavljeno: 08.09.23 u 21:40

Sarađivaće sa srpskim trenerom.

Nakon pet godina od napuštanja stadiona Crvene zvezde, iskusni Francuz Damijan Le Talek, odlazi na potpuno drugu stranu sveta.

On je nedavno potpisao ugovor sa vijetnamskim klubom Hanojem, a zanimljivo je da će mu u novom timu društvo praviti još jedan bivši igrač Crvene zvezde, Milan Jevtović. Ovu ekipu trenira i srpski trener Božidar Bandović.

Fudbal Super League Play Off Season 2017-2018
Crvena Zvezda v Cukaricki
Damien Le Tallec
Beograd, 25.04.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

U prošloj sezoni, Le Talek je nastupao za klubove Torpedo iz Moskve i Sošo, ali je otišao iz Francuske, nakon što je klub u kojem je igrao proglasio bankrot.

Što se tiče Crvene zvezde, za beogradski klub, igrao je od 2016. do 2018. godine i tokom tog perioda osvojio je dve titule šampiona Srbije. Takođe, tokom svog boravka u klubu odigrao je 104 mečeva u svim takmičenjima i postigao 7 golova.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter