0
Košarka

Zeljko Obradovic Pj Dozier KK Partizan start of the preparation for the new okupljanje pred Season 2023-2024 at Stark Arena on August 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©)

SRDAČAN DOČEK ZA ŽELJKA OBRADOVIĆA U LAKTAŠIMA: Partizan igra prvu pripremnu utakmicu! (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.23 u 21:13

Uzvratio je pozdravima ka tribinama.

Košarkaši Partizana, nakon uvodnih priprema na Kopaoniku, otputovali su u Laktaše, gde učestvuju na prijateljskom turniru povodom 50 godina od osnivanja KK Igokea. Crno-beli su od 20 časova započeli svoj prvi meč na turniru, ali i na celokupnim pripremama, a rival im je ekipa Hapoela iz Jerusalima, koju sa klupe predvodi upravo nekadašnji strateg Partizana Aleksandar Džikić.

Po izlasku na teren, najtrofejnijem evropskom treneru Željku Obradoviću je priređen srdačan doček u punoj hali u Laktašima.

Videli smo i zagrljaj sa Aleksandrom Džikićem, a čuli smo i skandiranje „Uzmi Željko evrotitulu“, po prvi put u ovoj sezoni.

Nakon prvog poluvremena, rezultat je 47:43 u korist izraelskog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter