1
Fudbal

ROSI NAKON VELIKE POBEDE U BEOGRADU: Rezultat je zaslužen, bili smo bolji!

Objavljeno: 08.09.23 u 08:28

Fudbaleri Srbije poraženi su na našem najvećem stadionu od selekcije Mađarske rezultatom 1:2, a nakon meča utiske je podelio i selektor nekadašnjeg finaliste Svetskog prvenstva, Marko Rosi.

„U prvom poluvremenu smo igrali dobro. Nezasluženo smo gubili, napravili smo jednu grešku i primili smo gol. Taktički smo igrali dobro. Uspeli smo da preokrenemo na 2:1, što je bio zaslužen, realan rezultat prvog dela. Bili smo u njemu bolji od Srbije“, ocenio je Rosi.

Drugi deo pripao je Orlovima, istakao je selektor Mađarske.

„Kada igrate sa Srbijom, koja ima ovakve igrače, morate da računate na to da ćete i da patite. MI smo patili u drugom poluvremenu. Bili su bolji. Imali smo sreće, ali i da se zahvalimo golmanu Dibusu na nekoliko sjajnih odbrana“.

Osvrnuo se Rosi na posao koji je napravio sa Mađarima otkako je selektor.

„Kada sam počinjao posao pre pet godina i pogledam gde smo sada, to je neverovatno. Imamo tim sastavljen od boraca, punih samopouzdanja, koji stalno napreduju, ispravljaju svoje nedostatke. Moramo da budemo ponosni na njihov stav. Bilo je utakmica koje smo izgubili, ali nikada se nije desilo da se nismo borili“, istakao je Rosi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

  1. nastavlja besmislicu sa tri loša pozadi. Ne zna se u timu ko šta igra. Primiti od ovih madjara dva gola je umetnost

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter