0
Košarka
Igor Rakočević

Igor Rakocevic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RAKOČEVIĆ JE ODUŠEVLJEN: Legendarni srpski košarkaš posebno naglasio jedan detalj u igri Orlova!

Objavljeno: 08.09.23 u 19:13

To im je usadio Kari Pešić

Nakon spektakularne pobede nad Kanadom u polufinalu Mundobasketa, koja je obezbedila Srbiji mesto u finalu, bivši košarkaš Igor Rakočević, član osvajačkog tima iz 2001. i 2002. godine, izrazio je svoje oduševljenje igrom trenutnog tima.

Rakočević je pohvalio timsku igru Srbije, posebno ističući Aleksu Avramovića i Ognjena Dobrića zbog njihove izvanredne odbrane. On je naglasio da je upravo timska igra i agresivnost ključna za uspeh ekipe.

„Sada imamo priliku da osvojimo zlato, i momci izgledaju kao da igraju kao da im goli život od toga zavisi. Kada imate tim koji istinski igra nesebično i koji se bori, onda dolazimo do ovog momenta da uspevamo da pobeđujemo svakoga i sada imamo priliku da osvojimo zlato,“ rekao je Rakočević.

Kao lider tima, Igor Rakočević prepoznaje Bogdana Bogdanovića i ističe njegovu predanost i kvalitet na terenu.

„To nema dileme. To vide svi. Bogdan je to zaslužio zalaganjem i kvalitetom koji je očigledan,“ dodao je.

Nakon fantastične igre u polufinalu, Srbija se sada priprema za finalni okršaj sa Nemačkom. Iako Nemačka pokazuje visok kvalitet, Rakočević veruje u svoju ekipu i trenera Svetislava Pešića.

„Potpuno nebitno ko je protivnik. Došli smo do nivoa da gledamo samo nas. Verujem u ovu ekipu, verujem u trenera Pešića koji je pronašao žicu svima i sada idemo do samog kraja,“ zaključio je Rakočević.

Srbija će se suočiti sa Nemačkom u finalu Mundobasketa u nedelju od 14:30 časova.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter