0
Košarka

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN USPEŠAN U PRVOM PRIPREMNOM MEČU: Crno-beli savladali Džikićev Hapoel nakon neizvesne završnice!

Objavljeno: 08.09.23 u 22:07

Kvalitetna provera za crno-bele.

Košarkaši Partizana Mozzart Bet trijumfovali su u prvoj pripremnoj utakmici koju su odigrali protiv ekipe Hapoela iz Jerusalima. Rezultat je bio 86:81, a meč je odigran u okviru turnira povodom 50 godina od osnivanja KK Igokea u Laktašima.

Videlo se itekako da je ovo prvi meč crno-belih, koji su tek došli sa Kopaonika, gde je odrađen bazični deo priprema. Ipak, najtrofejniji evropski trener, uspešno je razigrao nova pojačanja Frenka Kaminskog, Mateuša Ponitku, Pi Džej Doužera, kao i povratnika Ognjena Jaramaza.

FOTO: KK Partizan

Ne treba posebno obraćati pažnju niti na rezultat, kao ni na pojedine stvari u igri crno-belih, jer je cilj ovih mečeva da se košarkaši naviknu jedni na druge i da sumiraju sam start priprema na terenu.

Ipak, u nekoliko poteza, mogli smo videti koliko će Partizanu doneti nova pojačanja, koja su neretko zasenila publiku svojim potezima.

Najefikasniji u redovima crno-belih bio je Ognjen Jaramaz sa 12 poena, dok su po 10 ubacili Zek Ledej i Balša Koprivica. Anđušić i Naneli su postigli po 9, zatim Smailagić 8, Ponitka 7, Panter i Doužer po 6, Kaminski 5, a Trifunović 3 poena.

FOTO: KK Partizan

Na drugoj strani, istakao se Kerington sa 13 poena.

Podsećamo, Partizan je trenutno bez Alekse Avramovića, koji se nalazi sa reprezentacijom Srbije na SP u Manili.

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter