0
Košarka
Stiv Ker

FOTO: Printscreen/YouTube

MORAMO DA BUDEMO PONOSNI: Kera pitali koji bi savet dao Srbiji, a njegov odgovor je oduševio sve!

Objavljeno: 08.09.23 u 17:55

Utakmica veka u nedelju u Manili

Nakon neočekivanog poraza košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država od strane Nemačke u polufinalu Mundobasketa, selektor američkog tima, Stiv Ker, izrazio je duboko uvažavanje prema konkurenciji i istakao da je razlika između američkog tima i ostalih reprezentacija sve manja.

Košarka je postala globalna igra u poslednjih 30 godina. Ovo više nije 1992. godina, igrači su postali sve bolji, a timovi su sve konkurentniji. Više nije lako osvojiti Svetsko prvenstvo ili Olimpijske igre – izjavio je Ker na konferenciji za štampu nakon poraza svog tima.

Upitan da pruži savet Srbiji pred finale protiv Nemačke, Ker je skromno odgovorio: – Ne treba im moj savet. Odlični su kakvi jesu.

Ovo priznanje od strane jednog od najcenjenijih trenera u svetu košarke jasno pokazuje da su reprezentacije širom sveta postale konkurentnije, a Mundobasket sve uzbudljiviji. Srbija i Nemačka će se suočiti u finalu Mundobasketa u nedelju, a očekuje se da će to biti nezaboravan meč.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter