0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KAPITEN U ZAGRLJAJU PORODICE: Bogdanova rapsodija emocija nakon prolaska u finale! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.23 u 14:28

Bravo kapitenu!

Selekcija Srbije igrala je u polufinalu Svetskog prvenstva sa reprezentacijom Kanade gde su dve sjajne ekipe jurile svoje mesto u velikom finalu takmičenja. Naši momci su u potpunosti nadigrali rivala i potpuno zasluženo slavili – 95:86.

FOTO: STARSPORT

Daleko najbolji igrač na ovom susretu bio je kapiten našeg nacionalnog tima Bogdan Bogdanović. Koliko mu je značila ova pobeda, najbolje se videlo nakon meča, kada ju je proslavio sa svojim roditeljima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

IZJAVA BOGDANOVIĆA NAKON MEČA

‘Hvala… Ne znam šta da kažem stvarno. Mnogo sam srećan i zadovoljan, mnogo smo radili i trenirali i nekada nismo ni verovali u trening i isplatio se. Drago mi je da smo u finalu, da se spremimo za tu utakmicu. I ja sam bio nervozan, a Bruks je odličan koji radi svoj posao pa smo izašli kao pobednici i drago mi je. Voleo bih Ameriku, da se izmerimo. Voleo bih i zbog drugih igrača i zbog nekih poraza koje smo imali.’ – reči su srpskog kapitena.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter