0
Košarka

Svetislav Pesic Nikola Jokic Serbia - Poland, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Group Phase, Group D, Srbija - Poljska 6.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JOKIĆ PRATI SRBIJU: Bogdan Bogdanović otkrio šta mu je Nikola napisao nakon pobede!

Objavljeno: 08.09.23 u 18:20

Mnogi mu zameraju što nije uz tim

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, otkrio je da se Nikola Jokić, koji trenutno ne nastupa za reprezentaciju, redovno javlja igračima posle svake utakmice na Mundobasketu.

Srbija je uspela da se plasira u finale Mundobasketa, i to bez svog najpoznatijeg igrača, Nikole Jokića, koji trenutno brani boje Denver Nagetsa u NBA ligi.

„Nikola Jokić nam šalje poruke posle svake utakmice“, izjavio je Bogdanović za Jurohups.

Unatoč odsustvu nekoliko ključnih igrača, uključujući i Jokića, Srbija je ostvarila izvanredan uspeh na Mundobasketu, obezbedivši medalju i olimpijsku normu za Pariz 2024. godine.

Bogdanović je takođe istakao važnost zajedništva i podrške unutar tima: „Svi su nam potrebni. Srećan sam kako je svako ovde odgovorio zadacima, momci su videli ovo kao priliku, a ne kao pritisak. Imate samo nekoliko šansi da zaigrate na Svetskom prvenstvu, a ovo je najbolja grupa igrača sa kojom sam ikada radio.“

Nikola Jokić i ostatak ekipe Srbije pokazali su da je timski duh i podrška među igračima od ključnog značaja za postizanje velikih sportskih uspeha. Srbija će se suočiti sa Nemačkom u finalu Mundobasketa, a nacija sa nestrpljenjem iščekuje taj meč.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

14
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter