0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DAVIDOVAC NAKON PLASMANA U VELIKO FINALE: ‘Iskreno, još nisam svestan!’

Objavljeno: 08.09.23 u 14:55

Presrećni su, a kako i neće biti!

Selekcija Srbije igrala je u polufinalu Svetskog prvenstva sa reprezentacijom Kanade gde su dve sjajne ekipe jurile svoje mesto u velikom finalu takmičenja. Naši momci su u potpunosti nadigrali rivala i potpuno zasluženo slavili – 95:86.

‘Iskreno još nisam svestan. Drago mi je zbog toga, svi smo dali sve od sebe da budemo tu gde smo danas i da se spremimo za sledeću utakmicu. Mislim da smo pokazali da smo, možda na papiru ne najjači, ali sigurno kao tim da smo najbolji.’ – bile su prve reči Davidovca po plasmanu u veliko finale, a odmah nakon toga se nadovezao njegov dugogodišnji saigrač, Ognjen Dobrić:

 

‘Iskreno, verovali smo u ovo, možda neki nisu, ali mi jesmo. Borili smo se od prvog trenutka, evo dokle smo dogurali. Nije još kraj, ima još jedna utakmica i tu ćemo sigurno dati sve od sebe, a nadam se da će to biti dovoljno za svetsko zlato.’ – zaključio je Dobrić.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter