0
Košarka

Aleksandar Petrovic Evropsko prvenstvo u kosarci, Eurobasket 2017, Hrvatska - Rusija, kosarkaska utakmisa 1/8 finala 10.09.2017. Istanbul, Turska, 10. Septembar 2017. Dvorana Sinan Erdem na fotografiji: Roko Leni Ukic foto: Pedja Milosavljevic

ČUVENI HRVATSKI KOŠARKAŠ PREDVIDEO FINALE SP: Igraće Srbija i Nemačka, a osvojiće…

Objavljeno: 08.09.23 u 20:19

Ovo je njegova prognoza.

Košarkaška reprezentacija Srbije će se u finalu Mundobasketa sastati sa selekcijom Nemačke, jer je u polufinalu bila bolja od Kanade, dok su Nemci savladali SAD. Orlovi će tako imati priliku da se bore za zlatnu medalju, a ovo finale, predvideo je hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić koji je bio potpuno uveren da će u finalu Svetskog prvenstva videti obračun između Srbije i Nemačke.

Ukić nije krio svoja očekivanja, jer je pre 3 dana poslao poruku hrvatskom novinaru Igoru Ćurkoviću:

– Osvojiće Srbi, oni i Nemci u finalu – napisao je Ukić.

To se i ostvarilo, uprkos činjenici da ni Srbija, a ni Nemačka nisu bili favoriti u polufinalnim duelima.

Kada je reč o Ukiću, moramo napomenuti da je u pitanju jedan od najistaknutijih hrvatskih košarkaša u ovo veku. Tokom svoje bogate karijere branio je boje Barselone, Panatinaikosa i Fenerbahčea. Takođe, imao je priliku da zaigra i u NBA ligi, predstavljajući ekipe Milvoki Baksa i Toronto Reptorsa. Prethodnu godinu je proveo u Splitu, klubu u kojem je i započeo svoju izuzetnu karijeru.

14
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter