0
Ostali sportovi

BUDAPEST, HUNGARY - AUGUST 25: Angelina Topic of Serbia in action during the Women's High Jump Qualification group A on Day 7 of the World Athletics Championships Budapest 23 at National Athletics Center on August 25 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

ANGELINA TOPIĆ NIŽE USPEHE: Mlada atletičarka izborila vizu za Olimpijske igre!

Objavljeno: 08.09.23 u 23:24

Novi sjajan rezultat.

Srpska atletičarka Angelina Topić ostvarila je večeras izvanredan uspeh tako što je postala 28. član tima Srbije za predstojeće Olimpijske igre. Ovo dostignuće, ostvarila je na mitingu Dijamantske lige, u Briselu, u petak preskočila visinu od 1,97 metara.

Angelina je pre samo desetak dana zauzela sedmo mesto na SP u Budimpešti, iako tada nije uspela da preskoči ovu visinu, što ju je sprečilo da se bori za medalju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragutin Topic (@dragutintopic)

Međutim, u Briselu je uspela da prevaziđe taj izazov i time postala 28. član olimpijskog tima Srbije. Njen izvanredan skok doneo joj je i drugo mesto na ovoj stanici Dijamantske lige.

Ovaj rezultat predstavlja i izjednačavanje njenog ličnog rekorda, koji istovremeno predstavlja i državni rekord u skoku uvis.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter