0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

VERMEZOVIĆ NA KLUPI ‘CRNO-BELIH’: ‘Video sam se u planovima kluba!’ (FOTO)

Objavljeno: 07.09.23 u 10:55

Srpski stručnja ima novi angažman.

Nekadašnji trener Partizana, Vladimir Vermezović novi je šef stručnog štaba slovenačke Mure, saopštio je taj klub. Popularni  ‘Vermez’ dolazi umesto Dejana Grabića koji je sporazumno raskinuo saradnju. On će tamo imati društvo sa bivšim igračem ‘crno-belih’ Gregorom Blažićem, koji zadužen za skauting i ima funkciju zamenika sportskog direktora.

Vermezović je rekao da se nakon razgovora sa čelnik ljudima kluba video u ambicioznim planovima kluba i da je fokus na razvoju mladih igrača.

-Posle razgovora sa predsednikom, sportskim i tehničkim direktorom, video sam se u ambicioznim planovima kluba, gde nije isključena borba za sam vrh. Naravno, fokus će da bude na razvoju mladih fudbalera, a i rezultat je veoma bitan. Srećan sam što se vraćam u crno-beli klub, jer ta boja predstavlja veliki deo mog života. Sa stručnim štabom nastojaćemo da ljubav koju pokazuju ovi divni navijači prenesemo u svlačionicu. To je prvi cilj – poručio je on.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NŠ Mura (@ns_mura)

Podsetimo, Vermezović je u dva navrata dirigovao timom Partizana, a osim kluba iz Humske, vodio je još Spartak iz Trnave, Kajzer Čifsa, Orlando, Budućnost Podgoricu.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter