2
Domaći fudbal

Ivica Kralj FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TEŽAK UDARAC ZA PARTIZAN: Ivica Kralj van fudbala na šest meseci, a tu je i novčana kazna!

Objavljeno: 07.09.23 u 19:11

Veliki problemi u Humskoj

Sportski direktor Partizana, Ivica Kralj, suočava se sa kaznom od pola godine zabrane rada u srpskom fudbalu, dok će Partizan morati da plati kaznu od milion evra Fudbalskom savezu Srbije (FSS).

Odluku je doneo Disciplinska i etička komisija FSS nakon što je Kralj bio kažnjen zbog svojih komentara o suđenju nakon prvog kola Superlige. Dejan Filipović, predsednik Sudijske komisije, podneo je prijavu protiv Kralja nakon što je ovaj oštro kritikovao suđenje nakon meča protiv TSC-a. Kao odgovor na te kritike, Partizan je izdao saopštenje koje je takođe dovelo do izricanja kazne.

Zabrana rada za Ivicu Kralja znači da će narednih šest meseci biti ograničen u obavljanju svojih dužnosti, uključujući davanje izjava, prisustvovanje utakmicama na klupi, ulazak u svlačionicu i potpisivanje klupskih odluka.

Osim toga, Partizan će morati da plati kaznu od milion evra FSS-u kao deo sankcija izrečenih klubu zbog saopštenja koje su izdali.

Ova odluka imaće značajan uticaj na sportsku i finansijsku situaciju Partizana i dodatno će obeležiti trenutnu sezonu u srpskom fudbalu.

13
14

2 Komentara

  1. Dokle bre vise namestanja utakmica Kralj je u pravu to I vraoci znaju samo da zvezda bude Sampion kaznjavaju samo Partizan a sudije gde su kazne za njih zasticene ko beli medvedi

    2
    0
    Odgovori
  2. Ovo je cista tragikomedija mandovski rezim FSS koji ima dosta slicnosti sa onima u Hagu. Ej, milion eura kazna klubu a 6 meseci zabrana rada sportskom direktoru !? Nikoga nije ubio ali iako jeste (NATO), samo je branio svoje dvoriste (RS). Ko te pita, ovo su nova nacela demokratskog sistema (rezima) dok su ih nasi preci lepo opisali “ kadija te tuzi, kadija ti sudi „. Cudi me samo da ga nisu deportovali dirktno i Hag a klub kaznili sa 10 miliona evrica !?

    6
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter