0
ATP

FOTO: Twitter/US Open Tennis

SVE MIRIŠE NA NOVO FINALE IZMEĐU ALKARAZA I NOVAKA: Španac preko Zvereva do polufinala US Opena!

Objavljeno: 07.09.23 u 08:58

Novo rivalstvo je rođeno.

Španski teniser Karlos Alkaraz je u četvrtfinalu US Opena savladao Aleksandra Zvereva rezultatom 3:0 (6:3/6:2/6:4) i plasirao se u polufinale ovog turnira. Njemu će u poslednjem koraku pred plasman u samu završnicu perpreka biti Danijel Medvedev, koga je  Karlitos počistoo na Vimbldonu u istoj rundi kao i sada.

Sa druge strane Novak Đoković u polufinalu igra protiv na papiru nešto lakšeg protivnika, Bena Šeltona, trenutno 47. igrača na  ATP listi. Čini se da će srpski teniser imati lakši deo posla i da će na lakši način obezdediti novo finale na grend-slem turnirima ove godine.

Đoković Alkaraz su već igrali dva spektakularna finala ove godine, bukvalno su išli do granica iscprljenosti. Na Vimbldonu je kao pobednik izašao Karlos, dok je u senzacionalnom finalu u Sinsinatiju Nole servirao osvetu mladom Špancu. Po do sada viđenom na teniskoj smotri je rođeno novo rivalstvo, a srpski teniser igra sa jakim motivom, a to je osvajanje 24. grend-slema.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter