0
Fudbal

FOTO: Starsport

ROSI PRED DUEL SA ‘ORLOVIMA’: ‘Znamo snagu i jačinu srpskih igrača, ali imamo i mi kvalitete!’

Objavljeno: 07.09.23 u 09:55

‘Ako osvojimo bod ili tri, bićemo srećni, ali niko ne zna kako će sve izgledati sutra

Selektor nacionalnog tima Mađarske, Marko Rosi je govorio o susretu sa Srbijom na konferenciji za štampu. On je rekao nije spreman da prprema meč na nerešeno i da znaju sa kim igraju.

-Kao što sam govorio i ranije, nisam spreman da pripremam meč za nerešeno. Mi smo se spremali nekoliko dana, znamo sa kim igramo. Svi znamo snagu i jačinu, a onda i kvalitet srpskih igrača. Ne potcenjujemo nikoga. Imamo respekt, ali mi smo došli ovde da igramo našu igru. Ako osvojimo bod ili tri, bićemo srećni, ali niko ne zna kako će sve izgledati sutra – naveo je.

Istakao da je ovo veoma važan meč i da nije cilj da pobede Srbiju, već plasman na Evropsko prvenstvo.

Mi ne znamo koji će biti dalji rezultati, ovo je veoma važan meč. Na papiru su bolji i jači nas, na kraju oni mogu biti prvi, a mi drugi. Naš cilj nije da pobedimo Srbiju, već da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Svako može i da pobedi i da izgubi. Tu smo da igramo, ali moramo znati da je Srbija – Srbija – poručio je Rosi.

Nacionalni timovi Srbije i Mađarske igraju u većeras od 20:45 u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine koje će se održati u Nemačkoj. Orlovi’ su do sada zabeležili dve pobede (Crna Gora 2:0 i Litvanija 2:0) i jedan remi protiv  Bugara 1:1.

Sa druge strane, Mađari su ostvarili isti učinak dva trijumfa nad Bugarskom 3:0 i Litvanijom 2:0, dok su odigrali nerešeno sa Crno Gorom 0:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter