0
Fudbal

FOTO: Starsport

‘ORLOVI’ NASTAVLJAJU SVOJ LET KA CILJU: Srbija protiv Mađarske u možda ključnom susretu!

Objavljeno: 07.09.23 u 08:20

Očekuje nas važan susret.

Nacionalni tim Srbije igra u većeras od 20:45 duel sa Mađarskom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine koje će se održati u Nemačkoj. Orlovi’ su do sada zabeležili dve pobede (Crna Gora 2:0 i Litvanija 2:0) i jedan remi protiv  Bugara 1:1.

Sa druge strane, Mađari su ostvarili isti učinak dva trijumfa nad Bugarskom 3:0 i Litvanijom 2:0, dok su odigrali nerešeno sa Crno Gorom 0:0. Ovo je ujedno susret dva najbolja tima u grupi. Selektor Dragan Stojković Piksi je pred ovaj duel istakao da je cilj plasman na evropsku smotru.

-Kada smo videli grupe, mi i Mađarska smo važili za glavne favorite. Naravno, tu su i ostale grupe. Stanje u grupi je očekvano. Mi želimo da stalno pobeđujemo, nekad je to moguće, nekad nije. Naš cilj je da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Žarko želimo da ostvarimo taj rezultat – poručio je.

Ovaj sustret možete pratiti na kanalima RTS 1 Arena Sport Preimium 1.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter