0
Košarka

FOTO: FIBA

MILUTINOV UPOZORAVA PRED KANADU: ‘Ono što su uradili Dončiću, sigurno će i Bogdanu!’

Objavljeno: 07.09.23 u 11:50

‘Dosta zahtevna utakmica.’

Centar nacionalnog tima Srbije, Nikola Milutinov izneo je svoja očekivanja pred utakmicu sa Kanadom. On je rekao da im je ova pauza značila da se regrupišu i da će biti dosta zahtevan meč.

-Prvi put smo imali malo veću pauzu između dve utakmice, stvarno nam je značilo za neku rekuperaciju, i ulazimo u sutrašnju utakmicu sa dosta više energije. dosta zahtevna utakmica, igraju fizički jako i u tranzicji su dosta jaki, traba to zaustaviti i odigrati još bolju utakmicu nego što smo odigrali protiv Litvanije – naveo je on.

Kanada je u četvrtfinalu savladala Sloveniju, a igrače te selekcije su toko celog susreta provocirali Luku Dončića koji je na kraju bio isključen.

-Spremni smo i znamo da će sigurno da isto urade na Bogdanu, tako da moramo da pomognemo i svi igrači da odgovore na njihovu agresivnost – istakao je on.

‘Orlovi’ su nakon trijumfa nad Litvanijom obezdebili plasman na Olimpijske igre 2024. godine u Parizu.

-To nam je bio primarni cilj, sigurno da nećemo ući u utakmicu kao da je prijateljska, želja nam je da osvojimo medalju i nadam se da ćemo to ostvariti – poručio je Milutinov.

Reprezentativci Srbije će protiv Kanadi igrati polufinalni susret sutra od 10:45.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter