0
Fudbal

FOTO: Twitter/@AlNassrFC_EN

LEGENDARNO RIVLASTVO STARO DVE DECENIJE JE ZAVRŠENO: Ronaldo govorio o Mesiju!

Objavljeno: 07.09.23 u 12:50

O ovome će se dugo pričati.

Kapiten reprezentacije Portugala i fudbaler Al Nasra je došao na okupljanje svog nacionalnog tima pred nastavak kvalifikacija za EURO 2024. godine. On će po rekrodni 201. put nastupiti za svoju selekciju, a za medije je govorio o svom rivalstvu za Lionelom Mesijem.

-Rivalitet je završen. Bio je dobar, zdrav rivalitet koji se navijačima mnogo dopao. Ko voli Kristijana Ronalda, ne mora da mrzi Mesija ili obrnuto, jer su obojica veoma dobri. Promenili su istoriju fudbala i nastavljaju to da rade. Cenjeni smo u celom svetu, to je najvažnije. On pravi svoj put, ja svoj, čak i ako igramo van Evrope – poručio je Ronaldo.

Istakao je da poštuju jedan drugog.

-On je dobro prošao, koliko sam ja video, pa tako i ja. Radi se o nastavku, nasleđe se nastavlja, ali rivalstvo ne. Već sam rekao, delili smo binu 15 godina i na kraju smo bili, ne bih rekao, prijatelji, jer nikad nisam večerao sa njim, ali mi smo profesionalne kolege i poštujemo jedan drugog – naveo je najbolji strelac Real Madrida u istoriji.

Podsetimo, Mesi je trenutno član Inter Majamija, dok je Ronaldo igrač Al Nasra. Takođe, bili smo svedoci jedne neverovatne fudbalske bajke koja će se prepričavati generacijama, dominacije dva fudbalera koja je trajala skoro dve decenije. To njihovo nadmetanje podiglo je fudbal na viši nivo, ali i rivalstvo između Real Madrida Barselone.

16
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter