0
Fudbal

Stefan Savic during the UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G match between Montenegro and Serbia at City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CRNA GORA KIKSNULA: Litvanija u nadoknadi izvukla remi i pomogla Srbiji!

Objavljeno: 07.09.23 u 20:33

Sokolovi su sada u teškoj situaciji

Reprezentacija Crne Gore ostala je bez pobede u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nakon što su primili gol u poslednjim trenucima meča protiv Litvanije. Utakmica je završena nerešenim rezultatom 2:2 (0:0).

Iako su Litvanci poveli u 71. minutu golom Paulauskasa, Crna Gora se brzo vratila u meč sa golovima Krstovića u 79. i Savića u 89. minutu. Svi su očekivali da će tri boda otići za Podgoricu, ali Černiš iz Litvanije šokirao je Crnogorce golom u 94. minutu, postigavši neverovatno dalek udarac sa preko 20 metara.

Što se tiče stanja u kvalifikacionoj grupi, Srbija i Mađarska ostaju na vrhu tabele sa po sedam bodova, dok Crna Gora ima pet bodova uz meč više od najbližih rivala u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo. Crnogorska reprezentacija sada mora da se bori za svaki bod kako bi ostvarila kvalifikacije za EP.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter