0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ORLOVI CILJAJU MEDALJU, KAO PLASMAN NA EURO 2024: Šest uzbudljivih dana je pred nama!

Objavljeno: 06.09.23 u 16:39

Nakon velike pobede nad Litvanijom, košarkaši Srbije su se uključili u borbu za medalju na Mundobasketu.

Karijevi Orlovi u polufinalu čekaju boljeg iz duela Kanada – Slovenija, dok Piksijevi izabranici već znaju svoje rivale u ovoj reprezentativnoj pauzi. Najpre će u četvrtak od 20.45 časova fudbaleri Srbije dočekati Mađarsku u 5. kolu kvalifikacija za EURO 2024, da bi dan kasnije od 10.45 časova košarkaši igrali polufinale Svetskog prvenstva.

Laka konjica i Orlovi dele prvo mesto grupe G sa po 7 bodova, pa bi susret u Beogradu mogao da odluči ko će se osamiti na vrhu. Srbija je u svom poslednjem meču odigrala 1:1 sa Bugarskom, pa su Piksijevi izabranici silno motivisani da poprave utisak iz Razgrada, uoči gostovanja u Litvaniji, koje je na programu u nedelju od 20.45 časova.

Sa druge strane, košarkaši u petak igraju polufinalni duel, dok je borba za medalju zakazana za nedelju. Pored toga, u nedelju se igra i finale US opena, pa se može da je pred nama jedan veoma uzbudljiv vikend, a kako bi sa našim Orlovima još više uživali u bogatom sportskom programu, kladionica AdmiralBet je spremila promo kod ORLOVI koji svakog dana od 7. do 12. septembra donosi 50% freebet bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita.

Bonus u visini do 20.000 dinara je dostupan svima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs, a za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Ukucajte promo kod, preuzmite freebet bonus i podržite Orlove u letu ka medalji!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter