0
Odbojka

FOTO: Twitter/US Open Tennis

„ONE SU HEROINE I FANTASTIČAN PRIMER“: Novak oduševljen uspehom odbojkašica!

Objavljeno: 06.09.23 u 20:20

„Žao mi je što su izgubile od Turkinja.“

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, trenutno se priprema za polufinale US Opena, u kome će se sastati sa Benom Šeltonom, koji je u četvrtfinalu savladao zemljaka Frensisa Tijafoa. U susret tom duelu, Novak je dobio pitanje i da prokomentariše uspeh srpskih odbojkašica, koje su poražene u finalu Evropskog prvenstva od Turske.

Đoković je istakao da mu je žao zbog poraza u finalu, ali da su one heroine i fantastičan primer sportista posvećenih srpskom grbu.

– One su stvarno heroine, one su stvarno jedan fantastičan primer sportista koje se žrtvuju i posvećuju srpskom grbu već godinama unazad. One su nas radovale svetskim i evropskim zlatima, odličjima sa Olimpijskih igara, tako da mi je žao što su izgubile od Turkinja. Fenomenalne su, sve. Od Maje do Tijane, koje su tu već godinama, veterani su, pa se vraćaju i vode mlađe – zaključio je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter