0
Fudbal

Fudbal-FK Partizan Zimske Pripreme Season 2020-2021 Partizan v Rubin Djordje Despotovic (C) Antalija, 21.01.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

„ON JE OZBILJNA IGRAČINA“: Utisci o Hvanu iz prve ruke, poznato je šta očekuje navijače Zvezde!

Objavljeno: 06.09.23 u 22:08

„Siguran sam da će se brzo uklopiti.“

U samoj završnici prelaznog roka, Crvena zvezda je angažovala bombastično pojačanje. Dolazak Hvana In Boma, doneće crveno-belima potpuno novu dimenziju u igri, a o južnokorejskom reprezentativcu, govorio je njegov nekadašnji saigrač i srpski fudbaler Đorđe Despotović.

Ozbiljna je igračina, vrhunski profesionalac. Odlično izvodi slobodnjake i kornere. Ima sjajan pas, pokretljiv je, dobar u defanzivi, timski igrač… Ima kvalitet za velike utakmice i siguran sam da će mnogo pomoći Crvenoj zvezdi u mečevima Lige šampiona. Napravili su jak tim, a Hvan će imati jako bitnu ulogu u njemu – počeo je Despotović.

Hvan je sa srpskim fudbalerom nastupao zajedno u Rubinu, a svlačionicu su delili sezonu i po.

– Veliki je profesionalac i siguran sam da će se brzo uklopiti. Odlično priča engleski, tako da ne bi trebalo da ima bilo kakvih problema u komunikaciji. Dok smo bili u Rubinu živeli smo u istoj zgradi. Miran je dečko, ima malog belog kera kog voli više nego išta.

Otkriva Despotović da je Hvan bio blizu dolaska u Dinamo iz Zagreba, ali je izabrao Rubin.

– Sećam se da je po odlasku iz Amerike trebalo da pređe u Dinamo Zagreb. Bio je blizu dogovora, ali je ipak izabrao Rubin. Odmah po dolasku videlo se na treninzima da je top igrač. Iznenadio sam se kada sam pročitao da dolazi u Zvezdu, odmah sam mu poslao poruku i poželeo sreću – zaključio je Despotović.

35
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter