0
Fudbal

Nemanja Vidic during the interview on March 07, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEMANJA VIDIĆ PONOVO NA TERENU: Legendarni srpski fudbaler obuva kopačke u Bugarskoj!

Objavljeno: 06.09.23 u 21:16

Poznat je kao humanitarac.

Glavni grad BugarskeSofija biće domaćin humanitarne utakmice, koju organizuje Fondacija Stilijan Petrov. Na meču će nastupiti i legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić, a odigraće se na nacionalnom stadionu Vasil Levski ove srede.

Svi prihodi od ovog događaja biće donirani za borbu protiv onkoloških bolesti u Bugarskoj. Ova utakmica okupiće na jednom mestu legende bugarskog fudbala, kao i velika imena iz svetskog fudbala.

Pored Vidića, na terenu će biti i Roj Kin, legendarni kapiten Mančester junajteda, kao i legenda Seltika, Henrik Larson. Tim inostranih zvezda će biti treniran od strane Martina O’Nila, bivšeg trenera Stilijana Petrova, koji je vodio renomirane timove kao što su Lester, Seltik, Aston Vila, i reprezentaciju Republike Irske.

Sa druge strane, bugarski tim će voditi Dimitar Dimitrov, a na terenu će se pojaviti i fudbalske legende poput Hrista Stoičkova, Dimitra Berbatova, Krasimira Balakova, Naska Sirakova, i Martina Petrova.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter