0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MARIN O PADU FORME, GRINVUDU: ‘Bio je opcija!’

Objavljeno: 06.09.23 u 11:30

‘Da se razumemo, protiv Voždovca ne sme da se izgubi.’

Tehnički direktor Crvene zvezde, Marko Marin se u razgovoru za Mozzart Sport dotakao potencijalnog dolaska nekadašnje nade  Mančester junajteda, Mejsona Grinvuda Okereka iz Kremonezea.

-Nije istina za Grinvuda, nisam pričao sa njim. Za Okrekea – da. On je bio jedna od opcija. To jeste – istakao je.

Crveno-beli’ su pre dva kola poraženi od Voždovca 3:2, a u prošlom su savladali Novi Pazar sa 2:1, međutim u drugom poluvremenu Zvezda nije delovala ubedljivo. Takođe, primećuje se pad forme, a Marina ne brine to.

-Uopšte me ne brine, jer znam kako je ekipa radila i pripremala se i na kom smo mi nivou. Igrači su pokazali kvalitet, to su svi videli. Sada to treba da potvrđujemo u kontinuitetu i pobeđujemo. Da se razumemo, protiv Voždovca ne sme da se izgubi. To je jasno, igrači to znaju. Ali sa druge strane nije normalno da se ne izgubi 22 meseca. To se desilo – naveo je on.

Veruje da će tim iz Ljutice Bogdana biti ubedljiv u nastavku.

-Ubeđen sam da ćemo sa ova tri dodatna pojačanja tek pokazati da smo ubedljivo najbolja ekipa u Srbiji. Ja verujem da ćemo sve utakmice dobiti. Da svima pokažemo da nemaju šanse protiv Zvezde. Može da se desi kiks, desi se Bajernu i Mančester Sitiju, ali mora na svakom meču da se vidi razlika u kvalitetu. Motivacija mora da bude maksimalna. Uvek može da se desi slab dan, crveni, žuti karton – poručio je Marin.

61
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter