0
Odbojka

(190920) -- TEHRAN, Sept. 20, 2019 (Xinhua) -- Head Coach of Iran Igor Kolakovic gives instruction during the 2019 Asian Men's Volleyball Championship match between Chinese Taipei and Iran in Tehran, Iran, Sept. 19, 2019. (Photo by Ahmad Halabisaz/Xinhua)

KOLAKOVIĆ NAKON POBEDE NAD NEMCIMA: ‘Energija je bila neverovatna, odavno nisam osetio takvu snagu!’

Objavljeno: 06.09.23 u 11:50

‘Svako je dao neki doprinos.’

Odbojkaška reprezentacija Srbije sinoć je u okviru grupne faze Evropskog prvenstva ostvarila pobedu nad Nemačkom rezultatom 3:0. ‘Orlovi’ su se plasirali kao drugi u grupi u nokatu fazu, selektor, Igor Kolaković rekao je da ih do pobede dovela neverovatna energija.

-Očekivali smo da će da bude teško, od samog starta se igralo poen za poen. Imali smo inicijativu na početku, ali smo je izgubili u drugom setu. Ipak, do pobede nad je dovoela neverovatna energija kako na terenu, tako i na klupi. Svako je dao neki doprinos. Ova pobeda je mnogo da nam znači. Ponavljam, energija je bila zaista neverovatna, odavno nisam osetio takvu snagu – istakao je on.

Dodao je da neće sad pričati o narednom rivalu.

-Treba nam jedan dan odmora, pa ćemo onda moći da pričamo o idućem rivalu – naveo je Kolakovič.

U narednoj fazi Srbija će odmeriti snage sa trećeplasiranim timom iz grupe C, a ko je u pitanju biće poznato posle duela Češke Republike i Severne Makedonije.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter