0
Košarka

FOTO: FIBA

DRAGIĆ BESAN: ‘Nažalost, sudije nisu dobro odradile svoj posao da ga zaštite!’

Objavljeno: 06.09.23 u 17:54

Veoma je ljut.

Danas su se u okviru četvrtfinala Svetskog prvenstva sastale selekcije Slovenije i Kanade. Slavila je Kanada, a bitno je napomenuti da je tokom poslednje deonice isključen Luka Dončić zbog druge lične greške. Nakon utakmice o suđenju je govorio jedan od iskusnijih u redovima Slovenije – Zoran Dragić:

FOTO: FIBA

‘Mislim da smo dobro igrali u prvom poluvremenu, ali smatram da su i sudije napravile neke greške na našu štetu. Presudna je bila treća četvrtina koju smo olako izgubili. Izgubili smo dve, tri lopte gde smo im dopustili lake poene i tako su se odvojili na osam, devet poena i onda nam je bilo mnogo teže.’ – rekao je vidno uzrujani Dragić i potom dodao:

‘Mi smo probali da se smirimo, jer smo znali šta će oni raditi, dobro su se pripremili. Udarali su Luku, jer je to jedini način da ga poremete, da ga isprovociraju. Nažalost, sudije nisu dobro odradile svoj posao da ga zaštite. To je takav način suđenja, moraju da više vide i da znaju šta rade. To što se dešavalo, mi moramo da ostavimo sudijama i da se bavimo košarko.’ – zaključio je Zoran.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter