0
Košarka

FOTO: FIBA 3x3

BASKETAŠI UZ JOŠ JEDNU POBEDU DO ČETVRTFINALA: Sledeći rival Holandija – evo kada se igra meč!

Objavljeno: 06.09.23 u 21:42

Naši momci su favoriti.

Muška seniorska 3×3 reprezentacija Srbije startovala je danas na Evropskom prvenstvu u Jerusalimu pobedama protiv Austrije i Izraela i kao prvoplasirana ekipa A grupe u četvrtak će u četvrtfinalu od 9.20 sati igrati protiv Holandije.

Strahinja Stojačić, Stefan Kojić, Marko Branković i Nemanja Barać u prvom meču protiv Austrije, gde su posle velike drame slavili sa21:20.

U poslednjem duelu danas, Srbija je igrala protiv domaćina Izraela.

Poveo je naš tim posle dva minuta sa 7:2 i pokazao da je kvalitet na strani Srbije. Trudili su se domaćini da pariraju i donekle uspevali, ali je Barać brzo doneo 11:5. Usledila je serija Izraela od 4:0, ali smo brzo odgovorili i poveli 17:11. Kada je Barać pogodio za 18:11 na 3:20 pre kraja, ishod je već mogao da se nagovesti. Izrael je ozbiljno pripretio sa četiri dvojke i potpuno se vratio u meč – 19:20, a sve nade im je potopio dvojkom Stojačić za konačnih 22:19.

Sve eliminacione runde i borbe za medalje na programu su sutra, odnosno u četvrtak 7. septembra. Srbija je četvorostruki evropski šampion i brani zlato osvojeno prošle godine.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter