0
Odbojka

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 03: Aleksandar Vucic President of Serbia speaks with tennis players Novak Djokovic of Serbia on February 3, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

VUČIĆ PROZVAO SANTARELIJA: ‘Niste kao on, ne radujete se tuđem porazu, a ja ga još ugostio ovde!

Objavljeno: 05.09.23 u 09:54

Prvi čovek države ljut na Italijana.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić juče je organizovao prijem za odbojkašice koje su osvojile srebro na Evropskom prvenstvu. On je istakao da je beskrajno zahvalan na svemu što su uradile, a onda se dotakao bivšeg selektora koji je došao do svetskog zlata sa našom selekcijom.

Naime, sadašnji selektor Turske, Santareli je jedan od poena koje su osvojile njegove izabranice proslavio na vrlo srčan način, a  Vučić je prokomentarisao.

-Beskrajno vam hvala na svemu, što smo ponosni kada dignete zastavu Srbije, što se borite uz taj prelepi osmeh, što niste ko Santareli, što ne seirite na tuđem porazu, a ja ga primio ovde – istakao je on.

Potom se okrenuo ka Tijani Bošković i naveo da je bolja od Varge.

-Tijana, šta god oni pričali, svi znamo da si bolja od one Vargas, i da znaš da svako u zemlji to isto misli – porčio je Vučić.

Podsetimo, Srbija je sinoć izgubila od Turske u finalu Evropskog prvenstva, a sada ih očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre  u Parizu naredne godine

 

11
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter