0
Fudbal

FOTO: Printscreen/Instagram

STANKOVIĆ PROGOVORIO MAĐARSKI: Srpski trener napravio šou na promociji u novom klubu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.23 u 19:50

Novi izazov za bivšeg šefa struke Crvene zvezde

Ugledni srpski trener, Dejan Stanković, zvanično je u utorak promovisan kao novi šef stručnog štaba Ferencvaroša, mađarskog šampiona.

Detalji ugovora nisu javno objavljeni, ali je potvrđeno da će Stankoviću asistirati stručnjaci Nenad Sakić, Leandro de Almeida, Federiko Panonćini i Vinćenco Saso.

Dejan Stanković, bivši igrač Crvene zvezde i Intera, prošle godine je ostvario značajan uspeh kao trener Crvene zvezde, pobedivši Ferencvaroš u okviru Lige Evrope rezultatom 4:0 na stadionu Rajko Mitić, dok je na gostovanju u Budimpešti domaći tim pobedio 2:1.

Stanković će debitovati kao trener Ferencvaroša 16. septembra u gostujućem meču, a pet dana kasnije će dočekati Čukarički u prvom kolu Lige konferencija. Nakon svog dolaska u klub, Dejan Stanković je izrazio entuzijazam i poručio „Napred Fradi!“ na mađarskom jeziku.

Ova promena u stručnom štabu Ferencvaroša privukla je pažnju ljubitelja fudbala i ostavlja velika očekivanja u vezi sa budućim uspesima kluba pod vođstvom iskusnog trenera Dejana Stankovića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ferencvárosi Torna Club (@ftcofficial)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter