0
Kladionica

FOTO: Twitter/Screenshot

Saveti za uspešno klađenje uživo!

Objavljeno: 05.09.23 u 09:05

Kladionice su postale popularno mesto za zaradu novca, a jedan od najinteresantnijih načina za to jeste klađenje uživo. Za razliku od klasičnog vida klađenja gde se predviđaju ishodi pre početka, u klađenju uživo sve se dešava tokom samog događaja. Usled toga, naša strategija i naše ponašanje moraju biti drugačiji. 

Ispred nas su nebrojene mogućnosti a kratko vreme. Informacije su na dohvat ruke ali ih ima premnogo i to stvara konfuziju. Pogledajte samo najpopularniji sajt za praćenje utakmica, bet 365 i njegovu ponudu i sve brojke koje stoje tamo. Prosečan igrač se lako zagubi u svemu tome tako da mora da ima određene smernice koje će pratiti.

FOTO: Unsplash/KahramAlani

Da biste bili uspešan kladioničar, morate se pridržavati određenih pravila i principa. Kada je u pitanju klađenje uživo, važno je razumeti tok meča i specifičnosti koje prate ovu vrstu klađenja. Uobičajene strategije koje koristite pri klasičnom klađenju neće vam doneti željene rezultate. Morate biti svesni faktora koji utiču na celokupan proces klađenja uživo i prilagoditi svoje strategije u skladu sa tim. 

Ovo su par pravila koja morate poštovati da bi vaše uživo klađenje bilo profitabilno.

  • Pratite meč na koji se kladite
  • Preferirajte singlove
  • Smirenost

 

Jedna od ključnih stvari kada je reč o klađenju na sportske utakmice jeste da se nikada ne kladite na meč koji ne pratite. Iako posedujete sve moguće statistike i informacije, morate biti svesni da to nije dovoljno i da jedan mali detalj koji se desio na samom terenu može promeniti tok celog događaja. A to Vam niti jedan sajt ili aplikacija koje se bave praćenjem rezultata ne mogu pokazati.

Druga važna smernica je da izbegavate klađenje na više utakmica odjednom. Jednostavno to je najgori mogući scenario za Vaš novčanik. Kao i kod običnog klađenja, svaka dodata utakmica Vam unižava mogućnosti za dobitak, i naša topla preporuka je da odigrate maksimalno dva meča, nikako preko toga.

Važna karakteristika uspešnih kladioničara  je prisebnost. Mnogo puta će Vam se desiti neke situacije koje se ne mogu objasniti nikakvom logikom. U tim datim momentima morate suzbiti frustraciju i bes, jer Vam to neće doneti ništa osim dodatnog gubitka novca. Umesto toga, duboko udahnite, smirite se i strpljivo sačekajte sledeću pravu priliku za klađenje. Samo tako možete osigurati svoj profit i izbeći nepotrebne gubitke.

Kada smo već ovde daćemo Vam i par konkretnih saveta oko klađenja uživo, koji su se iskustveno potvrdili kao uspešni u prošlosti. 

Prvi bi bio da kod utakmica u kojima jedan tim juri rezultat obavezno čekamo zadnjih 20ak minuta pre nego pristupimo klađenju. Tada se kreće na sve ili ništa i šanse za gol su bolje iako je vremena manje. Utakmica postaje otvorenija a to otvara mnoge prostora da padne gol. 

Isto tako kada favorit gubi u toku utakmice, pametno je kladiti se na preokret. Veliki timovi koji se nalaze u takvim situacijama ne padaju psihički već jednostavno melju i dalje, i u ogromnom broju slučajeva lagano preokrenu situaciju na terenu. Najbolji primer, Bajern iz Minhena koji je skoro okrenuo Menhengladbah.

Pošto već pominjemo velike favorite, kvote na njihove pobede su obično male, i nije isplativo odigrati ih. Ali ako sačekamo da meč krene one vrlo brzo mogu porasti, i tako uvećati profit. Naravno, ako u međuvremenu oni povedu, ta šansa jeste izgubljena ali Vama ni iz džepa ni u džep. Ovo je jedna od najstandardnijih taktika igrača koji ulažu velike sume novca. 

Ukratko ovo su Vam neki saveti i smernice koji su najosnovniji kod klađenja uživo i mi Vam preporučujemo da se držite istih.  Ceo proces nije težak, a sa druge strane koristan je jer ne samo da ćete umanjiti šanse da budete u minusu u borbi sa kladionicom već možete I fino zaraditi. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter