0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

PETORKA ZA POLUFINALE MUNDOBASKETA: AdmiralBet spremio posebne kvote za jednu novu igru!

Objavljeno: 05.09.23 u 16:09

Ko će na Srbiju, a ko na SAD u polufinalu?

Danas smo saznali prve učesnike polufinala Svetskog prvenstva u košarci, a sutra nas očekuju poslednje dve utakmice četvrtine finala, nakon čega će biti poznati svi učesnici polufinala. Na opšte zadovoljstvo svih simpatizera reprezentacije Srbije, Karijevi Orlovi su razmontirali Litvaniju u prvom četvrtfinalnom duelu, da bi košarkaši SAD-a bili bolji od Italije, dok su preostali mečevi na programu u sredu, kada se od 10.45 časova sastaju Nemačka i Letonija, odnosno Kanada i Slovenija od 14.30 časova.

Orlove je u duelu sa Litvancima predvodio Bogdanović sa 21 poenom, Petrušev je dodao 17 poena, dok je Stefan Jović bio jedini preostali sa dvocifrenim učinkom, upisavši 11 poena uz 5 asistencija. Gudurić i Milutinov su ubacili po 9 poena, dok su poen manje postigli Avramović i Nikola Jović, ali su mesta u idealnoj dnevnoj petorci Mundobasketa koja će podeliti 100.000 dinara i dalje upražnjena! Naime, kladionica AdmiralBet je izdvojila 100.000 dinara svakog dana tokom trajanja prvenstva, koje će podeliti 5 igrača sa najvećim ukupnim kvotama pogođenim tog dana. U takmičenju učestvuju svi dobitni tiketi, kao i nedobitni koji imaju do 3 promašaja, što znači da igrač može da bude član idealne petorke, iako promaši trojku!

Dakle, svakog dana će pet igrača koji ostvare najveću ukupnu kvotu 100.000 dinara, jedini preduslov je da imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs.

Navedena promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Sastavljajte tikete, pogodite najveću kvotu (čak iako promašite trojku) i postanite deo pobedničke petorke!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter