0
Odbojka

FOTO: TV Prva/Aleksandar Vučić

VUČIĆ UGOSTIO ODBOJKAŠICE PA OTKRIO NAGRADU ZA MEDALJU NA OI: ‘Računajte da je Pariz za nas najbitniji!’

Objavljeno: 04.09.23 u 21:10

‘Beskrajno vam hvala na svemu.’

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić danas je ugostio odbojkašice koje su sinoć osvojile srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu. One su poražene od selekcije Turske u finalu 3:2 i nisu uspele da dođu do zlata. On je naveo da će Pariz biti druga pesma.

-Ovo je odlika velikih šampiona, one se osmehnu na neki moj glup vic, a takođe se i osmehnu i spremaju za novo takmičenje. Ne može da bude poraz kada osvojite toliko zlata i osvojite jedno srebro, tom ne može da bude srebro. To što su s radovale ova Karakurt i Vargas, radovale su se, čestitamo im, ali u Parizu će druga pesma da bude – poručio je Vučić.

Zatim se zahvalio odbojkašicama i rekao da je cela zemlja uz njih.

Vama beskrajno hvala, vi morate da znate da je cela zemlja bila uz vas, bukvalno svi i svuda gde živi naš narod na prostoru bivše Jugoslavije. Imale ste čudesnu podršku ovde i ne biste verovali koliko su ljudi bili ponosni na vas. Mi nikada nismo imali bolju generaciju ni u jednom sportu i teško da ćemo imati. Imali smo vaterpolo reprezentaciju fantastičnu, ali nikada nismo dobili toliko medalja kao od ženske odbojke. Nadam se da će i naši košarkaši sutra da nas obraduju, nadam se da će i muška odbojka da se podigne. Uskoro završavamo ovaj trening centar pa će vam biti mnogo lakše i imaće bolje uslove – govorio je.

Istakao je da je Pariz za njih najbitnije i otkrio je kolike će nagrade biti za medalju.

-Čujem da morate da se mučite sa ovim Holanđankama i Kineskinjama, računajte da je Pariz za nas najbitniji, podići ćemo nagradu na 100.000 za zlato, a može da se desi da podignemo i na 200.000 za svaku zlatnu medalju iz Pariza. Beskrajno vam hvala na svemu, što smo ponosni kada dignete zastavu Srbije, što se borite uz taj prelepi osmeh, što niste ko Santareli, što ne seirite na tuđem porazu, a ja ga primio ovde – naveo je Aleksandar Vučić.

5
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter