0
Odbojka

FOTO: OSSRB

SRBIJA BOLJA OD ESTONIJE NA EVROPSKOM PRVENSTVU: ‘Orlovi’ zabeležili novi trijumf!

Objavljeno: 04.09.23 u 20:50

Pobeda u pravom trenutku.

Odbojkaška reprezentacija Srbije odmerila je snage sa selekcijom Estonije i ostvarila trijumf rezultatom 3:0 (25:16/25:23/25:22). ‘Orlove’ je do pobede vodio Susret je počeo razmenom poena, dok naš nacionalni tim nije pri rezultatu 4:3 napravip seriju od šest poena zaredom i tako stigao do predonosti koju Estonci nisu mogli da stignu.

U drugiom setu skroz drugačija slika i ritam, bilo  neizvenso do samog kraja.Počelo je, tako što su ekipe osvajale poene na servis rivala. Srbija je prva stekla prednost od dva razlike, ali su se Estonci vratili i pred kraj seta stekli prednost od 19:17. Onda su naši odbojkaši  dodali gas i uspeli da  drugi set reše u svoju korist rezultatom 25:23.

Estonija je u treći set ušla loše. Srbija je to uspela da iskoristi i ubrzo stekne prednost četiri razlike 9:5. Ta prednost je rasla i ‘orlovi’  su imali pred kraj seta +6 22:16. Kada su svi mislili da će ubrzo doći kraj meča, Estonci su iskoristili pad koncetracije srpskih odbojkaša i uspeli da osvoje šest poena zaredom. Međutim, naš nacionalni tim se nije predavao, dodao po gasu i dobio ovaj deo 25:22.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter